25 jaar ervaring

JWL bestaat 25 jaar! Dat is voor ons het uitgelezen moment om ons bedrijf te versterken en onze troeven voor de toekomst uit te spelen. Daarom verwelkomen we Frank Ramaekers en Kris Vanbriel als medezaakvoerders van JWL. Onze oude naam JWL Elektro en Security dopen we om tot het korte maar krachtige JWL. En dat is niet alles. Een gloednieuwe winkel en ruim magazijn aan het industrieterrein te Overpelt, maken de verjongingskuur compleet. Wat verandert er niet? Ons kwaliteitsvol vakmanschap, onze persoonlijke aanpak en onze stipte dienstverlening. Je kan nog steeds op JWL rekenen voor al je beveiligings- en elektriciteitswerken. Wij kijken alvast uit naar de volgende 25 jaar van aangename en succesvolle samenwerking!

Neem contact op voor meer informatie en voor een offerte op maat van jouw project.

011 66 37 09

info@jwl.be

Lodewijk De Raetlaan 22

3900 Overpelt


Vergund door de minister van binnenlandse zaken – Incert A-0205

Onze troeven

# 1 Kwaliteitsvol vakmanschap

Dankzij 25 jaar vakmanschap en ervaring bezitten wij een grondige kennis over de beste alarm- en beveiligingssystemen die op de markt beschikbaar zijn. Onze gekwalificeerde installateurs volgen bovendien regelmatig bijscholingen, zodat ze steeds van de laatste nieuwe ontwikkelingen op de hoogte zijn.

# 2 Persoonlijke service

Bij JWL staat het persoonlijke contact met onze klanten centraal. Wij luisteren naar jouw noden en vertalen ze in een optimale dienstverlening die bij jou past. We houden ons aan de gemaakte afspraken en gaan voluit voor 100% tevreden klanten.

# 3 Altijd op maat

Bij JWL werken wij altijd op maat van de klant. We starten elk project met een bezoek ter plaatse of in onze toonzaal en een bespreking van de noden, op basis waarvan we een offerte op maat opmaken. Zo staan wij garant voor een goed doordacht project dat volledig aansluit bij jouw behoeften.